6.08.2019 г., 11:08 ч.

Мистър блус 

  Поезия » Авторска песен
722 2 1

Тъмен бар и стари маси.

Празни чаши от коняк

Тук с моята китара,

мажорен блус започвам пак.

 

Нощен бар на Стара гара

Вечер свиря този блус.

Малко тъжен, малко весел-

по една история за всеки вкус.

 

 

Много хора от мръсен нощен влак,

ще слязат и тук ще дойдат пак.

Добър вечер мистър блус,

имам работа за теб.

 

Очите ми горят, от цигарения дим.

Смея се и пия малка чаша с джин.

Добър вечер мистър блус,

имам работа за теб.

© Николай Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??