27.07.2005 г., 22:03 ч.

Митко и Саня 

  Поезия
882 0 1
М  ислите ми към теб летят
и  любовта с всеки изминал ден расте.
Т  ежко е, пламъци в сърцето ми горят.
К  ъсно е, едва ли някой ще ни разбере.
О  бичам те, искам да ти прошепна
и  да погаля с устни твоето лице.
С  илно да те прегърна и ръце да протегна,
а  з не мога да живея без теб, разбери момче!
Н  якой ден случаен, отново ще ни събере
и  любовта ни е силна, тя никога не ще умре!

© Саня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • мисля че добре си се справила с подбора на думи
Предложения
: ??:??