Такава съм - Нарцис обречен,
погубена на своя невидим пиедестал,
в себе си влюбена, неизречено
и другите да видя непожелала.
Такава съм - фатална Хипсипила,
с чувства безмилостно подредени,
за никого рутина не променила
и всички повела към краища неизбежни.
Такава съм - безпомощна Пандора,
невярваща на собственото аз,
мислеща, че носи неспокойствие на хората.
но надеждата от себе си отнасяла.
06.11.2009г.
гр. Плая Дел Инглес
© Събина Брайчева Всички права запазени