Nov 6, 2009, 4:44 PM

Митология 

  Poetry
572 0 0

Такава съм - Нарцис обречен,
погубена на своя невидим пиедестал,
в себе си влюбена, неизречено
и другите да видя непожелала.

Такава съм - фатална Хипсипила,
с чувства безмилостно подредени,
за никого рутина не променила
и всички повела към краища неизбежни.

Такава съм - безпомощна Пандора,
невярваща на собственото аз,
мислеща, че носи неспокойствие на хората.
но надеждата от себе си отнасяла.

06.11.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??