12.01.2019 г., 19:30 ч.

Младост 

  Поезия » Друга
517 2 1

Искам да зърна очите ти,
да съм твоя радост!
Да прегърна мечтите ти
и да съм щастлива в твоята младост!

Младост, пея, вярвам в любовта,
че изворът извира от сълза.
Да напълня чашата с вода,
от нашата младост с песента!

Всеки ден пеейки за любов,
всяка нощ с радост и тревога.
В мечтите озарени от любов,
искам да прегърна!

Любов, да съм твоя любов
в младост и мечти!
Младост, прости
и вярата ни освети.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??