20.05.2009 г., 10:00 ч.

Mмм 

  Поезия » Друга
809 0 0

Дълго време се лутах тъжна и сама,

дълго време мразех всеки мъж...

Дълго се самоотричах и наказвах,

дълго себе си кълнях...

 

Много време чужди спомени аз пазех,

много време се бунтувах срещу тях...

Много от нещата в себе си забравих,

други съхраних и запазих...

 

Появи се и ти в моя живот -

като следваща глава в романа...

Появи се и обърна всичко!

С един замах ме промени!

 

Забравих аз за всичките беди

и щастливо с тебе си живях...

Забравих и за своие сълзи,

от които някога така кървях.

 

С теб е хубаво и тихо,

с тебе защитена аз се чувствам...

С тебе всеки ден експлозия е,

с тебе всеки ден е цирк...

 

Липсваш ми!

Наистина много ми липсваш!

Не разбирам защо парите влияят на любовта...

Ела, и без пари ще сме щастливи!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??