7.08.2006 г., 20:48 ч.

Много ли е 

  Поезия
809 0 3

Нима е много да се усмихнеш?

Да ме погледнеш с поглед мил

А после… лекичко да се присегнеш

и да ме погалиш

просто тъй?

 

И цветето което късаш вечер

и гледаш дълго

през пламъка на свещ

да бъде то на мене посветено

или да бъда

просто аз?

 

Нима е много туй да искам

Да имам правото да те обичам?

 

Нима е много в тиха вечер

Към мене да погледнеш с поглед мил

И после… лекичко да се присегнеш

И да ме целунеш

Просто тъй?

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви за оценката!
  • Стихотворението го взех доста присърце...Въздейства ми...Поздрави!6!
  • много е мило, че иска нечия любов със стих, успех !
Предложения
: ??:??