9.09.2018 г., 0:42 ч.

Много приятелско 

  Поезия
401 0 0

 - Приятели !

Обърна се назад.

Посмачка с пръсти панталона.

Обгърна с взор купчина от очи.

Потърси топъл поглед нейде из салона.

 - Приятели !

Обръщам се към Вас.

И моля Ви за малко снизхождение.

Излях каквото имам аз пред Вас.

В нелепото си жалко представление.

 - Приятели !

През този кратък час.

Опитах се да бъде ваш приятел.

Играх, танцувах и се смях.

На чужда сцена в кукления театър.

 - Приятели !

Това е то, дано се видим пак.

След всеки край очаква ни поука.

Наслуки и успех в живота за финал.

Мерси и чао – поклон, завеса, махам се оттука.

© Александър Митков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??