26.10.2011 г., 17:02 ч.

Много те обичам! 

  Поезия » Любовна
1731 0 3


Много те обичам!


Искам силна прегръдка,

искам усмивка добра,

искам аз страстна целувка

и сладък сън през нощта.


Може би не си идеален,

но все пак много те обичам.

Този стих звучи банален,

но във всяка дума се вричам.


Липсваш ми много, любими!

Без теб не съм тази жена,

която моли: "Прости ми"

и излива свойта душа.


Без теб аз съм камък,

бетон от желязно дърво.

Няма го твоят пламък

да ме превърне в добро същество.


Може би не съм идеална

и не обичам да се вричам,

но тази фразичка не е банална -

много, много те обичам!


Написано на 10.VII.2008г.

 

 

© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова много посещения, толкова стегнато и хубаво звучащо! Ма*ка му завиждам му на тоя пич за голямата обич. Дано да намеря някоя твоя двойница по-скоро. Гласувам с Отличен !
  • щом обичаш, имаш всичко!
  • Гушни твойто момче и никога не гледай назад, талантлива Мирела.
Предложения
: ??:??