4.12.2013 г., 15:07 ч.  

Модерно 

  Поезия » Еротична
854 0 0

Пиши ми - обичам, когато ме галиш със думи -

тогава си истински, чувствен и жив.

Пиши ми - тогава те искам до лудост,

усещам те страстен, първичен  и див.

 

Желая те - искам така да ме любиш,

че спомен да нося и в следващ живот,

без дъх да останем  в екстаза изгубени,

самозабравени, слети в едно...

 

Пиши - по-лесно е - без да те виждам и чувам,

без баналната среща и без цветята,

без суета и ненужно сбогуване.

Виртуална целувка и просто изключваме "ЧАТА"...

 

Р.Ч. Лондон 2013'

© Росица Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??