5.01.2019 г., 18:20 ч.

Модерното писане 

  Поезия
492 6 12

Сега във писането не е модно,

романтика и красота да има,

да има патос – чувство най-изконно,

да има страсти наредени в рима.

 

Сега се пише тягостно, тревожно,

бездомно, разнебитено и пошло.

Така че, да е смляно и приложно,

красивото е поза – твърде просто.

 

В големите поети няма мода.

е съм от тях – не ме разбирай криво).

Тъй както с уникална сме природа,

така и всеки пише свойски, живо.

 

Пишете, не робувайте на моди,

модерното е утрешното старо.

Щом вашето сърце, душа ви води,

то няма как да бъде овехтяло!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??