6.08.2015 г., 13:54 ч.

Мое лято 

  Поезия
413 0 3

МОЕ ЛЯТО


Мое лято, отново дойде!
Аз те чаках, спасил топлината
във едно непорасло дете
и представа за вятър в платната.


Мое лято, ти връщаш при мен
всеки път любовта към живота.
С теб се чувствам така съвършен,
както птица, родена за полет.

 

Аз ще бъда докрай с твоят ден,
ненаситен за летния огън.
Ти бъди като вечност във мен!
Ако можеш, и аз ще го мога!
22. 06. 2015 г.
Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??