7.03.2007 г., 14:38 ч.

Мое море на мечтите 

  Поезия
807 0 11
Завържи ме, море, за вълните си,
да отплувам далеч от брега.
Заведи ме далеч, там, в сърцето си,
където чайките бели не перят крила.
Там, където стихиите раждат
своите песни сред буйни дихания,
там, където душите заспиват
и прераждат се в сини мечтания.
Вземи ме дълбоко във себе си,
залюлей моят порив и зов...
щом целунат лъчите очите ти,
в утро нежно роди ме с любов.
Затова, мое буйно море на мечтите,
в теб намирам своят истински път.
Затова с тебе запявам и песните,
с морското синьо на моят живот...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??