7.05.2024 г., 19:19 ч.

Мое птиче 

  Поезия » Любовна
217 0 0

Ела при мен, мое птиче,

за теб всеки ден жадувам,

лъч в мрака те наричам,

в сърце си докато отпътувам!

 

Слънце в нощта ми изгря,

утешиха ме топлите лъчи,

че ти си ангел, ти си добра,

разсеяха се тъмни облаци!

 

Бодрост кротка ме обхвана,

нощта на страданието спря,

излекувала си в душа рана,

тя просто теб, дете, си избра!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??