Ела при мен, мое птиче,
за теб всеки ден жадувам,
лъч в мрака те наричам,
в сърце си докато отпътувам!
Слънце в нощта ми изгря,
утешиха ме топлите лъчи,
че ти си ангел, ти си добра,
разсеяха се тъмни облаци!
Бодрост кротка ме обхвана,
нощта на страданието спря,
излекувала си в душа рана,
тя просто теб, дете, си избра!
© Георги Все права защищены