Възглавницата до мен е празна и не зная
как спокойно без тебе ще заспя,
свикнала съм да ме галиш нежно
и на гръдта ти да лежа.
Обичам, когато силно ме прегръщаш
и устни в кожата ми впиваш ти,
в тъмнината мириса на кожата ти да усещам
и нежно да ми шепнеш - "спи".
Спокойна съм, когато си до мене,
цял живот те чаках и сега
не мога и за малко да те пусна,
защото точно ти си любовта.
Мое щастие и моя обич,
цял живот съм те чакала,
Обичам те.
© Велина Всички права запазени