Oct 6, 2013, 12:42 PM

Мое щастие 

  Poetry » Love
2618 0 1

 

 

                            Възглавницата до мен е празна и не зная

                            как спокойно без тебе ще заспя,

                            свикнала съм да ме галиш нежно

                            и на гръдта ти да лежа.

 

                            Обичам, когато силно ме прегръщаш

                            и устни в кожата ми впиваш ти,

                            в тъмнината мириса на кожата ти да усещам

                            и нежно да ми шепнеш - "спи".

 

                            Спокойна съм, когато си до мене,

                            цял живот те чаках и сега

                            не мога и за малко да те пусна,

                            защото точно ти си любовта.

 

                            Мое щастие и моя обич,

                            цял живот съм те чакала,

                            Обичам те.

                            

 

                          

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Описала си по прекрасен начин, това което чувстваш! Браво!
Random works
: ??:??