25.03.2010 г., 12:45 ч.

Мое сладко овне 

  Поезия » Любовна
649 0 3
Мое сладко "овне" -
знаеш как те обичам!

Как обичам,
отблизо в очите ти,
като в кладенчета,
да надничам!

Да се гушкам
в бялата гушка,
от целувки да се опивам.

Да те люшкам
в сребърна люлка,
на гърдите си да те приспивам!

Обичам,
когато си кротко,
и когато опитваш да боцкаш
и да се дърлиш със мен!

Дебелочело, но мило огиче,
неотстъпчиво мое момиче -
зодия Овен!

 

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??