3.11.2019 г., 13:32 ч.

Мое слънце 

  Поезия » Любовна
795 2 1

Мое слънце

 

Ти си мое слънце свято!
Ти си огнена звезда!
Грееш като меко злато
и създаваш топлина!

Прегърни ме в своите скути,
чак в зори ме събуди...
В тези искрени минути
дишат вечните звезди!

И над бездни да се реем, 
сред вихрушки от лъчи,
от любов докрай ще греем
във вселенските очи!!!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??