10.02.2008 г., 15:22 ч.

Моето Куче 

  Поезия » Друга
1179 0 3
 

Моето Куче

 

Той беше пес брадат.

Всички го наричаха Сократ.

Пухкава козина роши.

Мозъкът му не е кокоши.

Малък е, но с бели, остри зъби.

Хапва си домати, зеле, гъби.

Лае Сократ по своята кака.

Мама пък след него вряка.

Нагризан чехъл той й донася

и в луд бяг из къщи се понася,

после си играе с топка

или по мебелите се катери като котка.

Бързо кучето се уморява,

под леглото се скатава.

Там, на тъмно, то заспива

или под юргана ми се свива.

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??