12.09.2021 г., 17:53 ч.  

Нощем 

  Поезия » Любовна
590 1 2

Ти си до мене - лятна вълна
открила ме самотна и тиха
в кървящата далечна есен. 

 

Ти си до мене - и твоите устни
ме галят с морския бриз, 
навлизащ дълбоко и нежно. 

 

Ти си до мене - бисери сини
в душата ми светят 
от онези софийски алеи. 

 

Ти си до мене... 

 

Навън е обагрила есен, 
но лятото е в стаята нощем, 
щом заспивам до тебе.

© Есенен блян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??