1.10.2020 г., 8:31 ч.  

Моето Момиче 

  Поезия » Любовна
182 0 0

Влюбих се в едно момиче, и то какво момиче само.

Характер, чар и още много други, но главно заради едно се влюбих точно в него и за мене си остава единственото то.

Очите и прекрасни са, де да можех да ги зърна само.

Има малко сладичко носленце и за мен си е красиво то.

Зайко байко аз си го наричам и в любов на нея се обричам.

Косите и са като на Снежанка, черни като тъмна непрогледна нощ, но душата и е бяла, озарява черната за мене нощ.

Ти прекрасна моя хубавице, не тъжи за мене, знай.

Аз ще съм до теб и няма да оставям те сама, дори да ми се сърдиш пак ще те обичам за това.

Момиче златно е за мен и няма друга като нея.

Ако ще и Афродита да е пред мен, трябва да си знае, че единствена за мен е моята Илона, то се знае.

Всеки ден сърцето ми мечтае как след някой ден със мойта Дулсинея ще се запознае.

И тогава ще се случи тя магията така, че ще я обичам повече от всичко на света. 

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??