26.05.2017 г., 21:06 ч.

Моето разковниче... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
965 2 10

Любов, любов прекрасна моя,

звезден лъч от светлина тиха и омайна.

Държиш ме нежно в сладката прегръдка твоя,

покорена от усмивката ти чаровна и потайна...

 

Въздишки сладки ронят се от моите гърди,

изящни преперудки пърхат в моето сърце

и гъделичкат нежно моите влюбени мечти

със своите тънички, изящни, прелестни криле...

 

О, звездицо моя, мой сладък лунен лъч...

Очите ти – бисерни искри, усмивката ти – сребърно сияние,

лицето ти превъплътено в нежен слънчев здрач

ме покорява, подчинява с нежно обаяние...

 

О, мое мило сладко чаровниче,

ти си моето прелестно любимо разковниче...

© Dark Shadow Всички права запазени

...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??