23.07.2008 г., 14:23 ч.

Моето страстно безумие 

  Поезия » Еротична
1305 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

23.07.2008

 

 

Такава страст ме обладава,

че нямаш си и на идея даже.

Ума ми толкоз завладяваш,

та името си да не мога аз да кажа.

 

Така те искам, че гръдта тежи ми...

До голото си тяло как да те притисна?

От желание по теб настръхнала в нощта,

да ме обладаеш толкоз много искам.

 

По кожата ми ти език плъзни

и остави ми мокра, пареща следа.

Люби, неистово и страстно ме люби,

единствено това е моето желание сега.

 

Бельото ми разкъсай със замах!

Не питай искам ли те или не...

Защо си винаги с мене толкоз плах?

Ела със страст и подкоси ти моите нозе!

 

Накарай ме да стена от екстаз!

Направи така, че да не знам къде съм!

Да се загубя в стихията на твойта страст!

Да забравя даже и коя съм!

 

Не ме измъчвай повече, недей...

Че от възбуда губя вече сили,

целувай страстно  и ме завладей,

докарай ме до онзи връх, а после... остави ме...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??