18.02.2009 г., 11:46 ч.

Моето твърдо "Да" 

  Поезия » Любовна
1018 0 18

         МОЕТО ТВЪРДОДА

 

Тъй, тъйДошъл си тука да ме искаш

Стани, не бива да си на колене.

Не знам дали животът те притиска

и как така избра да искаш мене?!

 

Харесвам смелите мъже, така е,

но имам свое виждане за брака.

Добре е първо всичко да се знае,

решението може да почака!

 

Не мисля, виж, да те осиновявам,-

не искам син, на мене мъж ми трябва!

Прищевките ти аз ще изпълнявам,

но ти ще гледаш как да ме зарадваш.

 

Ти имаш своето дете, азсъщо,

това не бива да ни бъде спънка.

Напиеш ли се, хич недей се връща,

ще изтрезняваш някъде навънка!

 

Синчето ми от малко се нагледа

как оня всяка вечер се напива,

с ритник се втурва в къщи от съседа,

и стаята, и майка му разбива

 

Не ме е грижа при кого ще идеш,

не ме е грижа колко ще ти струва!

Надявам се след време сам да видиш,

че с алкохол любов не се купува!

 

И другоот сега да сме наясно!

Да ни се месят други ще е жалко!

В дома ни наште майки нямат място!

Добре дошли са, но съвсем за малко!

 

И ще работишто се подразбира.

Аз ще работя също, но съм дама.

С една заплата дом не се събира,

това е грижа винаги за двама.

 

Съгласен си със всичко?! Браво, супер!

Тогава не бъди така отчаян!

Отивам нова рокля да си купя.

Какво ме гледаш? ДНЕС ЩЕ СЕ ВЕНЧАЕМ!!!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??