21.05.2017 г., 17:39 ч.

Моето внуче 

  Поезия » За деца
5434 0 3

 

Моето внуче

 

Много е добричко

внучето ми мило.

Там нейде в сърцето

любовта е скрило.

 

Обича то живота,

цветя и пойни птички.

Много обич дава

на мама, тате, всички.

 

А пък мен ме учи

на компютър да боравя.

С радостта на баба

щедро ме дарява…

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??