23.09.2008 г., 21:07 ч.

Моето време 

  Поезия » Друга
667 0 1
на вуйчо, чието незавършено стихотворение завърших (:

Знай, че идвам при теб по невидими друми.
Правя път от поезия и мостОве от думи.
Малко страшно е. Тъмно. И безкрайно далече,
ала мойта поезия в светлина ме облече.

Ти недей се отчайвай и ме чакай накрая.
Все ще дойда при тебе. А кога ли? Не зная...
През мъгли, през пустини и безкрайни валежи
ще пристигна при тебе. Ще пристигна, понеже

ти си моята обич - преди мене родена,
дето никога няма да бъде сломена.
Ти си минало, бъдеще - моето време.
Аз съм цялата Тебе. Ти си целият Мене.

© Люляк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??