23.04.2014 г., 22:09 ч.

Моето всичко 

  Поезия » Любовна
711 0 0

 

Кожата ти тъй ухайна, усмивката безкрайна…

Очите ти дълбоки пронизващи моята душа.

Жестовете ти омайни и пръстите похватни…

Думите любовни пълнещи моята душа.

Нозете ти тромави и косите ти чорлави …

Безстрашието желано от  моята душа.

Ръцете преплетени и погледите премрежени…

Целувките изпепеляващи моята душа.

Китарата незаменима и песента любима,

Послание изпълващо със трепет моята душа.

 

Ти бе за мен всичко на света.  

© P.D. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??