14.05.2010 г., 20:46 ч.

Мога 

  Поезия » Любовна
442 0 0

Мога да забраня на мислите си да тичат към теб.

Мога да забраня на очите си да търсят теб.

Мога да забраня на ушите си да чуват за теб.

Мога да забраня на устата си да говори за теб.

Мога да забраня на носа си да копнее за твоя аромат.

Мога да забраня на ръцете си да се протягат към теб.

Мога да забраня на на краката си да идват при теб.

Мога да забраня на тялото си да желае твоите ласки.

Но кажи - как да забраня на сърцето да те обича???

Кажи, как да лиша душата от това, за което е копняла цял един живот...

Кажи и научи ме как да спра да те ОБИЧАМ?!?!?!?!

© Гери Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??