21.10.2008 г., 10:09 ч.

Мога сама! 

  Поезия
468 0 1
Сърцето ми на парченца разкъса,
душата ми със земята сравни.
Ръцете треперят, търсейки ножа,
а лицето ми е обляно в сълзи.
Намерих ножа... и го оставих на място,
не, аз не заслужавам това.
Загубих те - вече  е ясно,
трябва напред да продължа!
Но искрица надежда блещука в сърцето,
надеждата умира последна - нали казват така?
Сълзите горещи стичат се по лицето.
Но мога без тебе! Мога сама!

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??