28.05.2010 г., 15:27 ч.

Мои секунди 

  Поезия » Любовна
610 0 2

Мои секунди,
мои отлитащи птици,
които не мога да спра
никога...
Защо съм осъдена
вечно да обичам
неподходящия...
Защо не обичам
тези мъже,
които са до мен
и от мен привлечени
и ме желаят,
и ме мислят,
и ме мечтаят,
и ме копнеят,
а аз гледам
вечно настрани
в другите,
в чуждите
привличащи ме
очи,
недостижими в живота ми...
Защо е този мой
устрем
към недостижимото,
различното,
болезнено
ранимото....
Къде
се крие
истината...
Нима
трябва вечно
да ме боли,
за да обичам
истински...

Lina Vira Assa Amy

 


© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??