17.05.2009 г., 19:07 ч.

Моите мисли, моите писма 

  Поезия » Любовна
446 0 0

Аз съм раздала много любов
и много пъти тя - любовта -
си е тръгвала от мен.
Плакала съм цяла нощ
и съм чула глас необикновен.
Говорила съм с луната за болките
и съдбата, за красотата.
Посрещала съм зората уморена
и щастлива от вихъра на нощта.
Научих се на много неща.
Научих се да обичам и да прощавам.
Повече от себе си да раздавам
и да не търся благодарност за това.
И съдбата не ме забрави, закриля ме
с магията си и досега.
Мислите ми превръща в птици,
които отлитат и носят послания на онези,
които имат нужда от писма.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??