Загледай се в моите очи,
когато ми говориш.
Загледай се в моите очи,
когато ме докоснеш.
Загледай се в моите очи,
когато се усмихваш.
Загледай се в моите очи,
дори когато те гледам и си мечтая...
Прочети в тях, като в отворена книга,
за чувствата ми към теб!
Виж как искрят, когато съм близо до теб!
Една твоя усмивка ме кара и аз да се усмихвам!
Една твоя дума ме зарежда с приказна радост!
Твоята кожа... виж как ме изгаря...
Докосни ме, погледни в моите очи...
Дълго след това... чувствам допира ти.
Нека очите ми да ти разкажат
за това, което думите не щат!
Нека очите ми ме издават! Нека кажат
това, което мен ме е страх!
© Сладурркатта Всички права запазени