30.12.2016 г., 21:28 ч.

Моите снежинки 

  Поезия » Свободен стих, Друга
406 0 3

 

Бели снежинки
кротко притихват
на моето рамо...
искрящи и живи,
длан с обич простирам,
с ръка ги улавям...
а те изплакват
на капки горчиви,
топлинка не познали...
Боже, колко крехка
любовта е
сред зима...

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??