26.07.2005 г., 23:45 ч.

Моите сълзи 

  Поезия
1038 0 1
Морето нека да пресъхне!
Земята в огън да гори!
А Слънцето и Луната да угаснат,
защото влюбено гледаш в нейните очи.
Страдам аз,не гледай,че съм горда
и нищо,че не виждаш ти сълзи.
Моите сълзи са твоите усмивки
и целувките,които ти и подари.

© Калпазанче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Готино е,много даже.Но можеш да помислиш да го направиш по-дълго
Предложения
: ??:??