27.03.2020 г., 17:18 ч.

Моите сънища 

  Поезия » Друга
529 0 1

Пътувам аз наяве и насън

Към Шумен и Стара Загора.

Виждам море, планини и гори,

Отивам при любими хора.

 

Карантина или не,

вие сте в моето сърце,

за вас копнея,

на живо с вас да лудея.

 

В моите сънища цветни, приветливи и диви

скука няма,

танцувам наяве по пижама

и веселбата е голяма.

© Жанет Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??