Алени устни, лятото шарено,
медени думи ще разменим.
Ала си мисля как ли е правено
твоето тяло, тези очи.
Гледам те, тихо, даже не дишам,
нашата приказка да не сразя.
Мисля, че обич е, няма да питам,
просто ще мисля и ще мълча.
Ще те целуна, ще те притисна,
към мен, покрай мен ти все да седиш.
Ще бъдеш мой и не ще те пусна,
дори и да искаш да си вървиш.
© Карина Всички права запазени