Усъмва поредната
мрачна сутрин.
Поредната безсмислена
мечта потъва в
миналото.
Няма смисъл и причина
да обичам.
Има само теб.
Има те и не знам защо
те обичам.
Далечен и студен
красавецо.
Чакам и не знам
защо тъжа,
безкраен мой смисъл.
Обичам те отново,
но ще замълча.
© Александра Ангелова Всички права запазени
Не спирай да мечтаеш, да обичаш е едно от най-красивите неща!
Бъди обичана, прекрасен стих!