6.09.2008 г., 8:28 ч.

Мой сън! 

  Поезия » Любовна
878 0 4
Мой сън!

В съня ми дойде,
мой сън несбъднат.
Очаквах очите ти,
в тях да надзърна.
Обсебен от сила си,
дори не признаваш го!
Мой сън, мой стих любим!


1.04.2008 г.

© Пейнтгърл Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??