11.10.2015 г., 19:18 ч.

Може би 

  Поезия » Любовна
479 0 2

Може би сърцето ми е вечно

или е малък пукнат кристал...

Може би душата плаче безутешно,

или умът пази спомен за печал.

 

Може би сърцето ми е вечно,

може духът да заспива под приливни вълни,

може и твоето сърце да е далечно

или просто другия бряг си избрал... (?)

11.10.2015

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??