Може би сърцето ми е вечно
или е малък пукнат кристал...
Може би душата плаче безутешно,
или умът пази спомен за печал.
Може би сърцето ми е вечно,
може духът да заспива под приливни вълни,
може и твоето сърце да е далечно
или просто другия бряг си избрал... (?)
11.10.2015
© Teddy Daniel K. All rights reserved.