8.07.2007 г., 7:14 ч.

Може би 

  Поезия
480 0 1
Може би дълго ще усещам
                                            болка.
Може би няма да чуствам
                                             вина.
Може би в нощите ще съм
                                             самотна.
Но, повярвай, по добре ще е
                                              така.

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??