20.06.2008 г., 16:03 ч.

Може би 

  Поезия » Любовна
883 0 3

Ти може би си бил обичан
и други гледали са в твоите очи.
В нощите с нежни имена наричан
и милван в утринни лъчи.

Не искам да съм твоето вчера,
на мен ми стига, че за теб съм днес.
Дори и утре нова обич да намеря,
тя няма никога да бъде теб.

Аз искам само да те топля в студовете,
да те прилаская в дъжда,
път към мечтите ти да си направя
и цял живот по него да вървя.

Ти може би си бил обичан.
Сега са твои моите очи.
С нежни имена ще те наричам
и ще те милвам в утринни лъчи.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??