15.04.2007 г., 0:12 ч.

Може би  

  Поезия
454 0 1
 

Може би така е по-добре,

може би камбана няма...
Може би дивото зове...

Може би тепърва падам в яма...

 

 

Може би сега пропадаме,

може би тепърва предстои.

Може би сега ще бягам,

може би ще кимна със сълзи...

 

 

Грешка може би това...

Грешка, но изглежда смешно...

„Грешка!" - смее се света...

... но да грешиш е тъй човешко!

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, да се груши е човешко,
    да се прощава е Божествено!!!
    Поздрави за хубавия стих!
Предложения
: ??:??