11.12.2004 г., 12:03 ч.

Може би 

  Поезия
885 0 0

Може би

 

Помни ме, така както се помни легенда.

Не ме оставяй в списъка си последна.

В твоя спомен аз не искам да ме украсяваш.

Искам само истината за мене да разказваш.

А аз ще помня все красивите неща.

Онези, които свързани са с любовта.

Защото любовта краси света

и помага ми да не чувстрам празнота...

Споделената любов с теб не ще изпитам.

За друга си роден – разбирам.

В друг живот ще бъда с тебе, може би.

И истинаската любов, може би ще ни обедини.

© Марина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??