11 dic 2004, 12:03

Може би 

  Poesía
894 0 0

Може би

 

Помни ме, така както се помни легенда.

Не ме оставяй в списъка си последна.

В твоя спомен аз не искам да ме украсяваш.

Искам само истината за мене да разказваш.

А аз ще помня все красивите неща.

Онези, които свързани са с любовта.

Защото любовта краси света

и помага ми да не чувстрам празнота...

Споделената любов с теб не ще изпитам.

За друга си роден – разбирам.

В друг живот ще бъда с тебе, може би.

И истинаската любов, може би ще ни обедини.

© Марина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??