Може би
Помни ме, така както се помни легенда.
Не ме оставяй в списъка си последна.
В твоя спомен аз не искам да ме украсяваш.
Искам само истината за мене да разказваш.
А аз ще помня все красивите неща.
Онези, които свързани са с любовта.
Защото любовта краси света
и помага ми да не чувстрам празнота...
Споделената любов с теб не ще изпитам.
За друга си роден – разбирам.
В друг живот ще бъда с тебе, може би.
И истинаската любов, може би ще ни обедини.
© Марина Петрова All rights reserved.