31.10.2007 г., 18:02 ч.

Може би... 

  Поезия
843 0 4

Искам да ти кажа

тук, сега, двама, скрити, вечер, луна...

а може би за любовта?

 

Искам да те нарека

приказка, блян, сън, мечта, слънце, надежда...

а може би любов?

 

Искам да ти покажа

поглед, добрина, ласка, сълза, усмивка, топлота...

а може би любовта!?

© Надежда Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??