29.05.2015 г., 19:01 ч.

Може би 

  Поезия » Друга
689 0 0

Може би

 

Може би този път, този едничък път,
ще сваля всяка преграда на разума.
Може би този път, за едничък първи път,
ще бъда господар на мечтите, на съдбата си.

И може би този път, този така дългоочакван път,
ще се науча да живея, вместо да съществувам.
Може би този път, няма сърцето плахо да копнее,
потъпкано от празни надежди и чужди идеали.

Може би този път, както никой друг път,
всичкия този багаж ще изгоря на прах.
Може би този път, този сън няма да свърши,
както всеки предишен, пропъден и жесток.

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??