21.02.2010 г., 14:28 ч.

Може би... 

  Поезия
446 0 0

Паля пак цигара от цигара.
Грозен навик туй е за жена.
Може би, с дима отравям
в мене на живота същността?

Може би чернилка е душата ми
и поддържам мрачния ù цвят.
А пък цветовете на дъгата
съм изгубила далеч назад?

Или пък я няма светлината, 
или не прониква в мен - не знам.
Но е тъмно, празно в мен самата,
като във необитаем храм.

© Диана Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??